Digitale Opendag Conservatorium

Het Conservatorium Maastricht is een toonaangevend instituut waar de nieuwe generatie topmuzikanten wordt opgeleid. Studenten van over de hele wereld komen naar Maastricht om aan het conservatorium te studeren. Het is een van de faculteiten van Hogeschool Zuyd en vormt samen met de Toneelacademie en de Kunstacademie de Faculteit van de Kunsten.

Meer dan 80% van de studenten van het conservatorium komen van buiten Nederland. Een goede internationale profilering is daarom van groot belang. Daartoe produceerde ik een digitale open dag waar de toekomstige student middels hoge resolutie panoramafoto’s en inhoudelijke video’s een goed beeld bij de opleiding krijgen.

Wat
Concept, productie, fotografie, edit.
Video’s door Tim Guiking.

Waar
Website van het Conservatorium

Wanneer
Zomer 2020

Video’s

De hoge resolutie panorama’s zijn aangevuld met inhoudelijke video’s waar zowel studenten als medewerkers aan het woord komen. Op deze manier krijgt de open dag een persoonlijke noot en heeft de opleiding een gezicht. De video’s gaan niet alleen over studeren aan het conservatorium, maar geven ook een introductie op de prachtige stad Maastricht.